Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов беше на посещение в Шумен.Той напомни, че е

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов беше на посещение в Шумен.Той напомни, че е
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Много ми е чудно какво си мислят като се бръснат сутрин и после идват при мен

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов беше на посещаване в Шумен.

Той подсети, че е събота и не би трябвало да се губи времето на хората. " Ние не сме се родили нито депутати, нито министър председатели, нито кметове ", сподели водачът на ГЕРБ и разясни: " ГЕРБ не сме династия ". 

Борисов показа, че е печален от неналичието на Любомир Христов. Според него той е трябвало да пристигна да го поздрави.

" Криво ми стана, само че животът е подобен ", разясни водачът на ГЕРБ. Той подсети, че за Шумен и района няма неизпълнено заричане.

" Помня времето в Хитрино. Десетки милиони сложихме в Хитрино, къщи построихме. Не желая никой да ни е признателен ", съобщи Бойко Борисов

" Много ми е чудно какво си мислят като се бръснат заран и след това идват при мен. Но партията е на първо място ", отново сподели Борисов и подсети: " На мен никой не ми е дал нищо. Сам съм си направил всичко и партията. Много съм удовлетворен от кметовете, които съумяха да санират блокове. При лошия ГЕРБ ги санираха, по-малко сила харчат, по-скъпи им станаха. Десетки блокове санирахме и тук и в района. Най-важното в правенето на политика, е с изключение на да гарантираш хора и хрумвания, да бъде и финансирано " ". 

Бойко Борисов се оплака още веднъж, че в този момент пак Корнелия Нинова обвинява ГЕРБ. " Вие сте отговорни ", само че ние три години не сме управлявали ", подсети той.

Лидерът на ГЕРБ посъветва ПП-ДБ да бъдат по-внимателни в изрече си и съобщи, че още веднъж другояче ще има избори. " Много значимо нещо в политиката е аритметиката ", подсети Борисов. " Страшна битка с корупцията, единствено че парите ги няма ", добави той.

" Времената стават все по-трудни ", призна Борисов и посела на всички живи и здрави да бъдат.

Причината за визитата на Бойко Борисов в Шумен е да съобщи поддръжката си за претендентът за кмет на града от ГЕРБ - проф. Георги Колев. Той му подсигурява: " Ако станеш кмет, уговорките за стадиона, хиподрума остават ". " Ако не станеш кмет, ще дойдат след няколко години да се молят да станеш кмет, тъй като пред очите ми провалиха доста неща в страната ", изясни водачът на ГЕРБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР